سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ای آن که عارفان را با رازگویی طولانی اش، مأنوس ساخت و بر خائفان، لباس دوستی خود پوشاند ! [امام سجّاد علیه السلام]
سیاسی اجتماعی ومناسبت ها
لینک‌های روزانه
پیوندها

ویژگی های فرد اصلح

اهمیت دادن به دین مردم وعزت مردم
... فضا را سالم نگه دارید. شما از نامزدِ خودتان حمایت کنید، دیگران هم از نامزدِ خودشان حمایت کنند و به او رأى دهند. در پیدا کردن نامزد مورد نظر دقت کنید. به کسى گرایش پیدا کنید که به دین مردم، به انقلاب مردم، به دنیاى مردم، به معیشت مردم، به آینده‏ى مردم و به عزت مردم اهمیت مى‏دهد. بحمداللَّه میدان براى آزمودن و دیدن و شناختن باز است؛ ملت ما هم هشیار است.

... روز به ‏روز داریم به زمان برگزارى انتخابات نزدیک مى‏شویم. انتخابات یک حادثه‏ى مهم است؛ چون مردم اختیار کشور را براى مدت چهار سال به دست انسانى خواهند داد؛ و اوست که مى‏تواند در این مدت بودجه و درآمد و نیروى انسانى و سازمان‏هاى کشور را به‏کار بگیرد؛ یا درست، یا خداى نکرده نادرست؛ یا کامل، یا خداى نکرده ناقص؛ یا همراه با صحت عمل، یا خداى نکرده دچار شائبه‏هاى سوءعمل؛ یا با توجه به نیازهاى مردم، متوجه به باز کردن گره‏هاى زندگى مردم، متوجه به رفع مشکلات انبوهى که وجود دارد، یا خداى نکرده بى‏اعتنایى به اینها. پس انتخابات از این جهت بسیار مهم است که ملت ایران مى‏خواهد اداره‏ى کشور را براى چهار سال به دست انسانى بسپرد که از لحاظ قانونى اختیارات بسیار وسیعى دارد، امکانات بى‏نظیرى در اختیار دارد و مى‏تواند ملت و کشور را چهار سال و یا حتّى بیش از چهار سال جلو ببرد؛ و می تواند متوقف نگه دارد یا خدای نکرده به عقب برگرداند.

فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏ در مراسم شانزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینى (ره)14/3/1384

 

احساس مسئولیت –تعهد برای انجام کار –حفظ طهارت و تقوا
به اعتقاد بنده، سه بخش عمده در مسئول وجود دارد؛ سه آمادگى و احساس مسئولیت: اوّل این‏که، براى نفسِ کار و عمل آماده باشد. تنبلى و بى‏حالى و سهل‏انگارى و کار را به دست حوادث و قضا و قدر سپردن، اوّلین بلایى است که ممکن است یک مدیر را از صلاحیت کافى و لازم ساقط کند. جدّى بودن در کار، آرام نداشتن براى کار، احساس مسئولیت براى اصل اقدام و کار و وظیفه‏اى که بر عهده گرفته، بسیار مهم است. به همین جهت هم هست که اگر کسى واقعاً در بخشى از بخشهاى کشور احساس مى‏کند که کفایت لازم براى این کار را ندارد، معلوم نیست که پذیرش آن کار، مشروع باشد. چون قبول این کار، به معناى این است که تعهّد کند و بپذیرد که این کار را به انجام برساند. این، بدون کفایت و لیاقت، امکانپذیر نیست. این، آن نکته اوّل در باب مدیر و مسئول است.
دوم، مسئله آمادگى و استعداد و تعهّد براى انجام کار است؛ به همان نحوى که سیاستهاى کلّى و برنامه‏هاى اساسى کشور آن را اقتضا مى‏کند. اگر کشور، سیاست مشخّصى را در مقوله‏اى پذیرفته است، کسى که اجراى بخشى از بخشهاى کشور را مى‏پذیرد، باید آن را در همان جهت کار و به همان سمت و با همان هدف پیش ببرد و هدایت کند؛ ولو خود او، آن سیاست را به طور کامل تثبیت نکرده باشد. اگر چه، در صورتى که مجرى آن سیاست را قبول نداشته باشد، معلوم نیست چقدر بتواند این کار را به درستى انجام دهد. ولى به هر حال، آن‏که لازم و اساسى است، این است که مدیر، مسئول یا وزیرى که این مسئولیت را برعهده گرفته، کار را در جهت آن سیاستهاى پذیرفته شده که سیاستگذاران در هر بخش انجام داده‏اند، پیش ببرد. این هم آن نکته یا رکن دوم از ارکان یک مدیریّت سالم.
رکن سوم، حفظ طهارت و تقواست. حفظ پاکیزگى در عمل است. اجتناب از هرگونه - خداى ناکرده - اختلاط با اهداف غیر مشروع یا اهداف غیر مقبول و غیراخلاقى است. این، شأن سوم است. مدیر خوب، مدیرى است که هر کارى را به عهده مى‏گیرد، با رعایت اصول اخلاقى صحیح، انجام دهد. در نظام اسلامى، چیزى که به شدّت با آن مقابله مى‏شود، رسوخ فساد است. در نظام اسلامى، با اعتقاد بد و نادرست، این‏طور مقابله نمى‏شود که با عمل غیر صحیح و عمل غیراخلاقى و خداى ناکرده رسوخ فساد مبارزه مى‏شود. چیزى که امروز، در دوران بازسازى، مسئولین کشور، همکاران دولت، مدیران درجه دو و سه در دستگاههاى دولتى، تا پایین‏ترین رده‏ها، باید با دقّت مراقب باشند، این است که در این دوران بدانند خطر رسوخ و نفوذ فساد، جدّى و فلج کننده است. واقعاً فلج کننده است! در این کار، فساد که نمى‏گوید «من فسادم»! فرد مفسدى که دیگران را به وادى فساد مى‏کشاند - فساد مالى، فساد کارى، قرارهاى نامشروع و ناموجّه در زمینه‏هاى مسائل کارى - کسى که انسان را تشویق مى‏کند و مى‏لغزاند به این سمت، از اول نمى‏گوید «من آمدم که شما را فاسد کنم.» اوّل با یک عنوان موجّه؛ با یک چیز کوچک وارد میدان مى‏شود. انسان است و آسیب‏پذیرىِ شدید. انسان، به شدت آسیب‏پذیر است. لذا، خیلى باید مراقب بود

فرازی از بیانات مقام معظم رهبرى‏ در مراسم تنفیذ حکم دوره دوم ریاست جمهورى 12/5/1372

 

رئیس جمهور قوی، با کفایت، دارای نشاط و شوق و ...
در آغاز برنامه یک مدیریت کارآمد، با کفایت و پُرنشاط باید سر کار باشد تا بتواند سازه‏هاى این برنامه را مستحکم و استوار کند و پایه‏هاى این برنامه را به‏طور عمیق و محکم پى‏ریزى کند. اهمیت این انتخابات در این است که ملت ایران مى‏خواهد مدیرى را انتخاب کند که بتواند موانع اجراى برنامه را از سر راه ملت ایران بردارد؛ مثل بولدوزرى که موانع را برمى‏دارد تا جاده‏یى را صاف کند.
یک انسان قوى، با کفایت، داراى نشاط و شادابى و شوق به کار و احساس مسئولیت خواهد توانست حرکت بیست ساله به سمت چشم‏انداز را - که امسال این شروع انجام مى‏گیرد - با قوت و قدرت آغاز کند. مدیرى که ملت ایران در انتخابات برخواهد گزید، شروع‏کننده است؛ در واقع وارد کننده‏ى کشور در یک دوره‏ى جدید و در یک حرکت تازه به سمت همان چیزهایى است که ملت ایران به آن احتیاج دارد. در طول سالهاى گذشته، از بعد از جنگ تا امروز، کارهاى فراوانى در این کشور انجام شده؛ هر کس انکار کند، بى‏انصافى کرده است. ساخت زیربناهاى کشور، کارهاى عمرانى فراوان، پیشرفت‏هاى علمى و فناورى؛ بنابراین در همه‏ى زمینه‏ها کار شده است.
آنچه امروز مهم است، این است که همه‏ى بناهاى رفیعى که در طول این مدت به‏وجود آمده و ساخته شده است، تأثیر خود را در واقعِ زندگى مردم نشان دهد؛ آب عظیمى که پشت این سد متراکم شده و به‏وجود آمده است، به مزرعه‏ى زندگى مردم راه پیدا کند و نتایج این تلاش‏ها سر سفره‏ى مردم و در زندگى آنها دیده شود؛ این کار بزرگى است؛ این برداشتن موانع از سر راه را مى‏طلبد. تعیین مدیریت قدرتمند و توانایى به این ترتیب، جزو کارهاى امسال ملت ایران است.
نکته‏ى بعدى در این زمینه این است که رئیس‏جمهور جایگاه بسیار والایى دارد؛ توانایى و اختیارات فراوانى از لحاظ قانونى متوجه رئیس‏جمهورى است؛ بودجه‏ى کشور در اختیار رئیس‏جمهور است؛ مدیران کشور در سطوح مختلف در اختیار رئیس‏جمهور هستند؛ بنابراین تعیین رئیس‏جمهور، یعنى تعیین مدیرى که بتواند ثروت عظیم مردم را که در بودجه و امکانات و مدیریت‏هاى کشور متبلور است، به نحوى در سرتاسر آفاق این ملت گسترش دهد تا نیازهاى مردم با این ثروت عظیم برآورده شود. ملت و کشور ما بر اثر تلاش دولتهاى چند سال گذشته، ثروت متراکمى از امکانات به‏دست آورده است. مدیریت‏هاى آینده باید بتوانند این ثروت را افزایش دهند و آن را در زندگى مردم بگسترانند و با فساد به معناى واقعى کلمه مبارزه کنند. اگر ما ملت ایران این توفیق را پیدا کنیم که رخنه‏هاى فساد را در این مجموعه‏ى عظیم ببندیم، آن وقت معلوم خواهد شد که دستاوردهاى انقلاب براى این مردم چقدر شیرین و گواراست و چگونه مى‏تواند پاسخگوى نیازهاى مردم باشد. انتخابات آینده به این دلایلى که گفتم، بسیار مهم است.
مردم بایستى هوشمندانه و آگاهانه انتخاب کنند و در میان نامزدهاى گوناگون، کسى را که احساس مى‏کنند به این معیارها نزدیک است، برگزینند؛ این یک کار بزرگ است و کار شما مردم است. مردم باید با چشم باز در این صحنه‏ى مهم حاضر شوند و ان‏شاءاللَّه خداى متعال کمک کند و دلهاى مردم را هدایت کند تا فرد با کفایت، شجاع، با اخلاص، داراى روح مردمى، شاداب و با نشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهاى انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نیروى مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب کنند؛ این مهمترین بخش مشارکت عمومى مردم در امسال است. در همه چیز مشارکت عمومى مهم است، و این از جمله‏ى کلیدى‏ترین است.
از همین حالا به فکر روز بیست‏وهفتم خرداد - که روز انتخابات است - باشید و از الان جستجو و تفحص خودتان را آغاز کنید. البته نامزدها هنوز به‏طور رسمى به ملت معرفى نشده‏اند، ولى در زمان قانونىِ خود معرفى خواهند شد. هر کس در اقصى‏نقاط کشور این حق را دارد که به سهم خود در این انتخابات بزرگ شرکت کند. کسى که در اقصى‏نقاط این کشور زندگى مى‏کند، حق او با کسى که در مرکز کشور زندگى مى‏کند، یکى است؛ لذا هر کسى حق دارد. از اجتماع این اشخاص و افراد، رأى سهمگین و اراده‏ى مستحکم و عزم راسخ این ملت بروز خواهد کرد و شکل خواهد گرفت؛ و این همان چیزى است که براى ایجاد زمینه‏ى مساعد براى آبادى کشور و براى دفع دشمنان مى‏تواند مؤثر باشد.

فرازی از بیانات مقام معظم رهبری در صحن رضوی 1/1/1384

 

موثرترین عنصر دستگاه اجرایی برای حل مسائل کشور
رئیس جمهور در کشور ما نقش بسیار مهمی دارد. تبلیغات بیگانه می‌خواهد عکس این را نشان دهد آنها دشمنانه حرف مى‏زنند. رئیس جمهور یکى از مؤثرترین، و در دستگاه اجرایى مؤثرترین عنصر براى حل مسائل کشور است. در میان مسئولان کشور، هیچ مسئولى به قدر رئیس جمهور در قانون اساسى ما امکانات و توانایى‏ها و عرصه‏ى عظیم خدمتگزارى ندارد. بودجه‏ى کشور و همه‏ى مسئولان طراز اول اجرایى کشور در اختیار اوست؛ اوست که مى‏تواند کشور را آباد کند و از لحاظ علمى و صنعتى و مسائل انسانى و یا از لحاظ امنیت، کشور را به پیش ببرد؛ کفایت و توانایى‏هاى اوست که مى‏تواند زندگى را در کام مردم شیرین کند. آنچه مورد نیاز ملت و کشور است، رئیس‏جمهورِ کارآمد و باکفایت است. مسئولیت‏هاى حساس و تاریخىِ امروز بر دوش رئیس قوه‏ى مجریه‏ى ماست. قانون همه چیز را در اختیار رئیس قوه‏ى مجریه قرار داده است.
انسانى که داراى کارآمدى و کفایت باشد و به هدف‏ها و استقلال این ملت و لزوم پیشرفت این کشور ایمان داشته باشد، مى‏تواند بسیارى از کارها را بکند؛ همچنان‏که بحمداللَّه دولت‏هاى متعدد در طول سال‏هاى گذشته کارهاى بزرگى انجام دادند. محصول کارهاى آنها در اختیار مسئولان بعدى است که بیایند و در راه خدمت به مردم و شیرین کردن کام آنها این کارها را تکمیل کنند.
البته رهبرى در پشتیبانى از رئیس‏جمهور هیچ‏گونه درنگى نمى‏کند. کسى را که مردم انتخاب کنند و رئیس‏جمهور قانونى کشور شود، همیشه مورد احترام و تکریم و حمایت جامع رهبرى در همه‏ى دولت‏ها بوده؛ بعد از این هم باید باشد.
اما آنچه در درجه‏ى اول اهمیت قرار دارد، این است که اهتمام همه‏ى مردم، نخبگان مردم و مسئولان گوناگونِ بخش‏هاى مختلف این باشد که رئیس‏جمهورى انتخاب شود که بتواند گره‏هاى زندگى مردم را در دوران کنونى باز کند؛ وظایف این دوره را بشناسد و با قوت و اقتدار به آن عمل کند. ان‏شاءاللَّه مردم کارى کنند که خداى متعال رئیس‏جمهورى با این توانایى‏ها و با این رویکردها براى این کشور مقدر کند.
هر دوره خصوصیتى دارد و هر کدام از مسئولان در دوره‏هاى گذشته کارهایى انجام دادند. امروز ما احتیاج داریم که در کشورمان تلاش و پیشرفت و رشد علمى و فناورى، همراه با عدالت اجتماعى و مبارزه‏ى با فساد باشد. آنچه براى رئیس‏جمهور آینده بسیار مهم است، این است که با همه‏ى وجود در پى کار و تلاش براى مردم باشد. لذا من در اول سال عرض کردم؛ آنچه کشور احتیاج دارد، رئیس‏جمهور بانشاط، مصمم، کاردان، توانا، پیگیر و با حوصله است؛ رئیس‏جمهورى که قدر مردم را بداند؛ با مردم صمیمى باشد؛ براى مردم مجاهدت کند؛ براى مردم کار و تلاش کند؛ ظرفیت‏هاى کشور را آن‏چنان به‏کار بگیرد که مردم بتوانند از این ظرفیت‏ها در همه‏جا بهره‏مند شوند؛ رئیس‏جمهورى که اعماق کشور و روستاهاى دورافتاده براى او با تهران تفاوتى نداشته باشد؛ حق مردم شهرهاى بزرگ و کوچک در نظر او یکسان باشد؛ بتواند براى رفع تبعیض و پُر کردن شکاف میان ثروتمندان و فقرا تلاش و کار کند؛ رئیس‏جمهورى شجاع، با تدبیر و مؤمن به هدف‏هاى انقلاب و نظام باشد.
البته بدیهى است که رهبرى از فرد خاصى حمایت نمى‏کند؛ از معیارها حمایت مى‏کند. ما دنبال این هستیم که این معیارها تحقق پیدا کند. بنده دنبال این هستم که شخصى سر کار بیاید و قوه‏ى مجریه را اداره کند که خود را خدمتگزار مردم بداند و توانایى داشته باشد و به آرمان‏هاى امام و نظام اسلامى معتقد و پایبند باشد و حقیقتاً عدالت و مبارزه‏ى با فساد براى او حائز اهمیت باشد. دعا مى‏کنیم خدا دل‏هاى مردم را به این سمت هدایت کند که بتوانند چنین کسى را - که امروز مورد نیاز لحظه‏ى تاریخىِ حساس ِ این کشور است - انتخاب کنند.
اگر خداى متعال توفیق دهد که رئیس‏جمهورِ کارآمدِ باکفایتِ پُرنشاطِ شادابى که علاقه‏ى به مردم و علاقه‏ى به عدالت و علاقه‏ى به رفع فساد و تبعیض براى او در درجه‏ى اولِ برنامه‏ها قرار داشته باشد، سر کار بیاید، من به شما عرض بکنم که بسیارى از مشکلات اساسى این کشور - چه مسائل داخلى و چه مسائل خارجى - حل خواهد شد.

فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏ در اجتماع بزرگ مردم کرمان‏ 1384/2/11

 

توانایی برآورده ساختن نیازهای جامعه
مردم هم نگاه کنند و اصلح را انتخاب کنند. اصلح کسى است که با نیازى که شما براى جامعه مى‏فهمید، تطبیق کند و بتواند نیازهاى جامعه را برآورده سازد. بعضى‏ها در شناخت اصلح دچار وسواس و دغدغه‏ى زیاد مى‏شوند. شما تلاش خود را بکنید؛ مشورت خود را بکنید؛ از کسانى که فکر مى‏کنید مى‏توانند شما را راهنمایى کنند، راهنمایى بخواهید؛ به هر نتیجه‌ای که رسیدید، عمل کنید و رأى بدهید؛ اجر شما را خداى متعال خواهد داد. ما مأموریم که به آنچه مى‏فهمیم و به آنچه تکلیف الهى تشخیص مى‏دهیم، عمل کنیم؛ مطابق با واقع شد یا نشد، اجر ما محفوظ است. اجر کسى که عامل به تکلیف است، پیش خداى متعال محفوظ است.

فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏ در دیدار خانواده‌های شهدا‏ 1384/3/3

 

انتخاب اصلح
...اصلح یعنى چه کسى؟ یعنى کسى که همین هدف‏ها را دنبال کند؛ یعنى کسى که همین دردها را بداند و حس کند؛ یعنى کسى که براى ریشه‏کنى فقر و فساد عزم جدى داشته باشد؛ یعنى کسى که به حال قشرهاى محروم و مستضعف دل بسوزاند. اصلح کسى است که هم به ترقى و پیشرفت کشور و توسعه‏ى اقتصادى و غیراقتصادى بیندیشد؛ هم زیر توهمات مربوط به توسعه، آن‏چنان محو و مات نشود که از یاد قشرهاى مظلوم و ضعیف غافل بماند. اصلح کسى است که به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد. اصلح کسى است که بتواند این بارِ عظیم را بر دوش بگیرد؛ هر کسى نمى‏تواند این بار را بر دوش بگیرد؛ نشاط و حوصله و همت و قدرتِ لازم و هوشمندى لازم دارد. البته هر کس صلاحیتش در مراکز قانونى تأیید شود، صالح است؛ اما باید در بین صالح‏ها گشت و صالح‏تر را پیدا و او را انتخاب کرد. این، هنر شما مردم است.
امیدوارم ان‏شاءاللَّه با تشکیل یک دولت قوى و کارآمد و با کفایت، راهى را که دولت‏هاى قبل با دلسوزى و پشتکار رفتند، با قوتِ هرچه بیشتر ادامه دهد و مشکلات این منطقه و استان کرمان و همه‏ى کشور ایران عزیز - بخصوص مناطق محروم - را برطرف کند. این، چیزى است که ملت ما از اسلام عزیز انتظار دارد؛ به آن دل بسته و امید بسته است و به حول و قوه‏ى الهى این امیدِ مردم در سایه‏ى اسلام و مردان مؤمن و با عزم و مسلمان برآورده خواهد شد.

فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏ در اجتماع بزرگ مردم جیرفت‏ 1384/2/17

 

به نتیجه رساندن کارهایی که در نیمه راه است
من بار دیگر شما مردم عزیز و همه‏ى مردم کشورمان را دعوت مى‏کنم که در تجربه‏ى انتخاباتى که در پیش است، فعالانه شرکت و حضور پیدا کنید. شخصیت‏هاى صالحى که به شما معرفى مى‏شوند، آنها را به تناسب اهداف والاى این ملت و این انقلاب و این نظام انتخاب کنید. با پشتوانه‏ى آراء مردمى باید دولتى سرکار بیاید که با قدرت گره‏ها را باز کند و کارهاى بزرگ را انجام دهد؛ کارهایى که در نیمه‏ى راه است و باید با تلاش مضاعف و با جد و جهد به نتیجه برسد، آنها را به نتیجه برساند. کشور ما مى‏تواند ملتى بزرگتر از آمار کنونى ملت ما را هم اداره کند؛ مى‏تواند خود را در سطح بالایى از پیشرفت و توسعه در میان ملت‏هاى عالم قرار دهد؛ و همچنان که در سند چشم‏انداز بیست ساله اعلام شده است، مى‏تواند از جهات مختلف رتبه‏ى اول را در منطقه حائز شود. اینها توانایى‏هاى ملت ماست؛ اینها را ملت ما به برکت وحدت کلمه، به برکت پرچم برافراشته‏ى اسلام، و به برکت ایمان عمیقى که در دل‏هاى شماست، تا کنون به‏دست آورده است و باز هم مى‏تواند پیش برود و به چشم‏انداز زیبا و شایسته‏ى ملت ایران دست پیدا کند

فرازی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى‏ در اجتماع بزرگ مردم رفسنجان‏ 1384/2/18

 

انتخاب اصلح
انتخاب فرد اصلح و داراى تقوا و تدبیر براى مقام مهم ریاست جمهورى - که در قانون اساسى جدید، داراى اختیارات وسیع در اداره‏ى کشور است - وظیفه‌ای شرعى و عقلى و انقلابى است
، و کوتاهى در این امر یا در حضور در پاى صندوقهاى رأى، خسارتهاى جبران‏ناپذیرى به بار خواهد آورد. حضور شما، پایه‏هاى انقلاب را محکم مى‏کند و به مدیران آینده‏ى کشور، جرأت و قدرت کار مى‏بخشد و آینده را تضمین مى‏کند.

فرازی از پیام مقام معظم رهبری به ملت شریف ایران، در پایان چهلمین روز ارتحال حضرت امام خمینى(ره) 23/4/1368

 

انتخاب اصلح یک تکلیف الهی
البته ملت باید تلاش خود را بکنند، باید زحمت بکشند و دنبال اصلح بگردند. من مکرّر عرض کرده ‏ام که مسأله، مسأله‏ى دین و خدا و اداى تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهى است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهى است.
قبلاً هم گفتیم که تفاضل ولو کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید، بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید؛ یعنى بتوانید از راهى بروید که اگر خداى متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأى دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجتى فراهم بکنید، بعد با خیال راحت بروید رأى بدهید. مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا می‏خواهیم و دعا و آرزو میکنیم که خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح - آن که واقعاً صلاحیتش بیشتر است - هدایت کند. ...
هر کسى که برود رأى بدهد، چه رأى او صائب باشد و به اصلح رأى داده باشد و چه اشتباه کرده باشد و به غیر اصلح رأى بدهد، همین اندازه که از روى احساس تکلیف نسبت به آینده پاى صندوق برود و رأى بدهد، این رأى پیش خداى متعال مأجور و موجب ثواب است و این شخص، علاقه‏مند به نظام و رهبرى مى‏باشد. آنچه که مهم است، این احساس تکلیف است. همه‏ى آحاد ملت، این احساس تکلیف را باید بکنند.
بحمداللَّه - همان طور که گفتیم - احساس مى‏شود که مردم کاملاً با شور و شوق وارد شده‏اند. همین شور و شوق، بلکه بیشتر از این را تا روز رأى و لحظه‏ى رأى دادن حفظ کنید. بروید تلاش و تفحص خودتان را بکنید، اصلح را پیدا نمایید و آن کسى را که فکر کردید اصلح است و بین خودتان و خدا حجّت تمام شد، به او رأى بدهید و خاطر جمع باشید که تکلیفتان را انجام داده‏اید. این، آن چیزى است که همه باید به آن توجه بکنند. هر کس هم که نتیجه‏ى آرا متعلق به او شد، خداى متعال ان‏شاءاللَّه کمک خواهد کرد، ما هم کمک خواهیم کرد، تا بتواند وظایف خود را انجام بدهد.

فرازی از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با خانواده‏هاى معظم اسرا و مفقودان جنگ تحمیلى 31/2/1376

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط مباشری 90/12/4:: 6:53 صبح     |     () نظر


----------

Java Codes